Veelgestelde vragen

U vindt hier de veel gestelde vragen en antwoorden over assieraden en onze service. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meestal wordt een vraag per e-mail nog dezelfde dag beantwoord. Of stel uw vraag via de handige en snelle chatservice (groene schermpje onderin het scherm).

 

Wat is de levertijd van de assieraden?
De meeste assieraden kunnen in 2 tot 5 werkdagen bij u bezorgd worden. Bepaalde assieraden worden na de bestelling voor u gemaakt. Daarom is de levertijd in dat geval 2 tot 4 weken. Onderaan elke productbeschrijving staat de levertijd vermeld.

 

Wat zijn de verzendkosten?
Er worden geen verzendkosten berekend voor de bezorging van een gedenksieraad. Welk kunnen er verzendkosten voor de klant ontstaan wanneer er een herinnering zoals een beetje as, naar een goudsmid moet worden verzonden. Dit dient aangetekend te gebeuren.

Eventuele retourkosten zijn wel voor rekening van de klant.


• Zijn de prijzen inclusief of exclusief Btw?
De getoonde prijzen zijn al inclusief Btw. In de bevestiging wordt ter verduidelijking aangegeven wat het bijbehorende Btw-bedrag is.

 

• Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?
Dat is geen probleem. Op de pagina waar u uw adres invult, kunt u het adres invullen waar het bezorgd moet worden. Het “factuuradres” is het bezorgadres.

 

• Kan een assieraad ook geretourneerd worden?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te retourneren. Tenzij het gedenksieraad reeds is gevuld met een herinnering zoals as. Wilt u een gedenksieraad retourneren? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het juiste retouradres.

U heeft 14 dagen om het product aan te melden en vervolgens nogmaals een periode van 14 dagen om het na het aanmelden, te retourneren. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. De retourkosten zijn wel voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het assieraad met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Na ontvangst zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden terug gestort. Bij een retournering kunt u contact met ons opnemen via info@assieraad.com.

 

• Ontvang ik een papieren factuur?
Na ontvangst van uw gedenksieraad, zult u een bevestiging ontvangen met daarin een overzicht van de bestelling en kosten. Heeft u gekozen voor achteraf betaling, dan zult u de factuur per e-mail ontvangen. U ontvangt de factuur na ontvangst van het assieraad. Een digitale factuur kan worden uitgeprint. Is dit niet mogelijk en wilt u toch graag een factuur op papier, dan kunnen we u deze alsnog toezenden.

 

• Kan ik veilig betalen bij Assieraad.com?
Gedurende het betaalproces maken we gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. Hierdoor wordt de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Deze veilige verbinding is te herkennen aan het groene slotje linksboven in de url-balk. U kunt dus veilig afrekenen bij ons.

Het betaalsysteem geeft aan dat ik betaal aan connected  klopt dat? Dat klopt inderdaad connected b.v. is namelijk onze officiële bedrijfsnaam.

 

Ik wil een assieraad laten vullen, hoe werkt dat?
De assieraden kunnen voor u voorzien van de herinnering door een ervaren goudsmid. Bij sommige gedenksieraden kunt u ook zelf een aandenken aan het sieraad toevoegen door middel van een draaiopening. Wilt u dit toch laten doen door een goudsmid? Dan wordt er een onkostenvergoeding van € 10,- gevraagd.
De gedenksieraden die niet door u zelf gevuld kunnen worden, zullen gratis bij ons gevuld kunnen worden door de goudsmid. Een herinnering zoals een beetje as, dient aangetekend te worden verzonden.

 

Hoe worden assieraden ook wel genoemd?
Er zijn meerdere benamingen voor assieraden, bijvoorbeeld gedenksieraden, rouwsieraden, asjuwelen, herinneringssieraden en asbedels.

 

Ik heb toch een klacht, hoe kan ik deze melden?
We proberen u op een prettige manier te voorzien van een fijn assieraad. Heeft u desondanks toch een klacht? Dan kunt u uw klacht kenbaar aan ons doorgeven via info@assieraad.com. In de meeste gevallen komen we samen tot een geschikte oplossing.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet ergens anders wordt behandeld, kunt u uw klacht ook melden via het platform van de Europese Unie.