Kettingen voor sieraden te koop

U vindt hier verschillende soorten sieradenkettingen voor dames en heren. Zowel sieradenkettingen van zilver en goud als van het edelmetaal RVS. Elke ketting is te koop in verschillende lengte-maten. Klik op de sieradenkettingen voor meer informatie.

Hoe de lengte van de sieradenketting bepalen?

Wanneer u een ketting koopt, dient ook de gewenste lengte te worden aangegeven. Maar hoe kunt u nou de juiste lengte bepalen? U vindt hier handige informatie.

Kettingen met een lengte van 40 tot 45 centimeter zijn geschikt wanneer u de ashanger graag wat hoger hebt hanger. Het sieraad zal ongeveer ter hoogte van het borstbeen hangen. Verder is deze lengte geschikt voor kinderen. Houdt er bij kinderen wel rekening mee, dat de diameter voldoende dik is. Een dun kettinkje is voor kinderen namelijk niet altijd sterk genoeg. Tijdens spelen wordt geadviseerd om een ketting bij kinderen af te doen in verband met de veiligheid.
Bij een lengte van 45 tot 60 centimeter zullen ter hoogte van de borsten hangen. Een ketting van 70 tot 90 centimeter zal tussen of onder de borsten hangen.

In de onderstaande afbeelding is te zien waar een ketting per lengte, ongeveer zal hangen. Het gaat hierbij om een schatting. Ook de lichaamsbouw heeft namelijk invloed op de ketting-lengte.

lengte sieraden kettingen ashangers

<div class="veilig"> <p><b>Veilig betalen met</b></p> <img class="alignnone size-full wp-image-2034" src="https://assieraad.com/wp-content/uploads/2017/08/unnamed-file.png" alt="betaalmogelijkheden" /> </div>