Kleine asbeeldjes voor binnen te koop

U kunt hier diverse asbleedjes voor in huis vinden ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. De herdenkobjecten kunnen u een fijne gedenkplek bieden, wat kan zorgen voor een extra steun. De asbeeldjes hebben een mooie afwerking en zijn gedeeltelijk ontworpen door een Nederlandse kunstenares. Onder de asbeeldjes vindt u meer informatie.

 

Zijn de asbeeldjes in verschillende kleuren te koop?

Een gedeelte van de asbeeldjes zijn te koop in verschillende kleuren. U kunt daarbij kiezen tussen brons, zwart (RAL 7021) en Zilver kleur. In elke productbeschrijving staat vermeld welke kleur het gedenkbeeldjes heeft. Wordt niet aangegeven dat u kunt kiezen uit de onderstaande kleuren, dan is dat type asbeeldje alleen te koop in de uitvoering zoals op de productfoto’s.

kleuren-asbeeldjes-gedenkbeeldjes

Is de onderzijde van een beeldje gemaakt van hout? Dan kunt u bij dat type ook kiezen uit verschillende kleuren onderkanten / sokkels. Hierbij kunt u kiezen uit de kleuren; hout, blank en antraciet. In de onderstaande afbeelding kunt u de kleuren zien. 

gedenktekens te koop kleur hout

 

Zijn de asbeeldjes ook geschikt voor buiten?

Door de gebruikte materialen zijn deze gedenkbeeldjes niet geschikt voor buiten. Het hout kan namelijk worden aangetast door vocht. Het metaal zou kunnen gaan roesten. Zodoende wordt geadviseerd de gedenkkunst alleen binnen te plaatsen.

Zoekt u toch een gedenkobject voor buiten? Dan zou u kunnen kiezen voor een urn van bijvoorbeeld steen, Aluminium of glas.

 

Hoe kan een asbeeldje persoonlijker worden gemaakt?

Meestal dient het gedenkbeeldje als een basis voor een mooie, persoonlijke gedenkplek. Vaak wordt er bijvoorbeeld een foto of mini urn bij geplaatst. Ook kan er een ashanger in het gedenkbeeldje worden gehangen. Bijvoorbeeld met een beetje as of haarlokje. Verder kan er iets persoonlijks op het plankje worden gelegd. Hierbij kunt u denken aan een horloge, bril, sieraad of ander persoonlijk aandenken.

Wilt u een ashanger in het gedenkteken hangen? Dan kunt u een kijkje nemen tussen de diverse gedenksieraden via de volgende twee links: zilveren assieraden en RVS assieraden.

 

Hoe worden de binnen asbeeldjes nog meer genoemd?

Er worden diverse benamingen gebruikt door beeldjes. Met name wanneer het gaat om de varianten die bedoeld zijn voor binnen plaatsing. Hierbij kunt u denken aan namen zoals: overlijdensbeeldjes, troostgeschenken, rouwgeschenken, condoleance cadeaus, troost cadeaus, urnbeelden, gedenktekens of blijvende herinnering cadeaus.

 

Wat zijn condoleance cadeaus / troostgeschenken?

Na een overlijden kunnen de naasten alle steun gebruiken. Soms is het lastig op welke manier hulp en steun kan worden geboden. Daarom wordt tegenwoordig steeds meer gekozen om een teken van steun te geven via een condoleance cadeau ofwel een troostgeschenk. Vaak kan hierbij worden gedacht aan een mooi object waarmee de overleden dierbare kan worden herdacht. Zo kan er als troostgeschenk bijvoorbeeld worden gekozen voor een assieraad zoals een ashanger of een gedenkbeeldje.

 

Kan er ook as in de gedenkbeelden?

Een gedeelte van de beelden zijn voorzien van een ruimte voor as. Vaak is er ruimte in de voet. U kunt echter ook kiezen voor herinneringen zoals een bril, foto, haarlokje of trouwring. Is er geen opbergruimte in het gedenkbeeldje? Dan is er vaak wel een haakje verwerkt in het beeldje. Aan dit haakje kunt u bijvoorbeeld een trouwring of assieraad hangen.

In elke productbeschrijving staat vermeld of er een opbergruimte onder het beeldje zit.

 

Hoe kan de as in de asbeeldjes worden gedaan?

Bij de meeste asbeeldjes kan de as in een buisje of een aslade worden gedaan. In beide gevallen kan de as vrij eenvoudig worden toegevoegd. Bijvoorbeeld via een trechtertje of een lepeltje. Een trechtertje kan ook worden gemaakt door een punt te vouwen van papier en vervolgens het puntje er af te scheuren.

Voor een extra gerust gevoel, kunt u er voor kiezen om het buisje of de aslade vast te lijmen. Zo kan extra worden voorkomen dat de as per ongeluk kan ontsnappen. Bijvoorbeeld wanneer het asbeeldje een keer valt.

 

Zijn de asbeeldjes na het kopen nog te retourneren?

De gedenkbeeldjes zijn typische producten waarbij een goed gevoel belangrijk is. Heeft u een asbeeldje gekocht maar vindt u het tachteraf och niet zo passend? Dat is geen probleem. Het kan namelijk gerust weer worden terug gestuurd. Wel dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan te geven. Ook dient het beeldje uiteraard onbeschadigd te zijn. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening,

Wanneer we het beeldje in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag naar u terug gestort. Ook kunt u er voor kiezen om een ander type te kiezen.

 

Bovenaan de pagina kunt u de diverse asbeeldjes eens rustig bekijken.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
webwinkelkeurmerk
Kunnen wij u helpen?

Neem voor persoonlijk advies of vragen over onze assieraden gerust contact met ons op.

Of bekijk de Veelgestelde vragen