gouden assieraden ashangers

Gouden assieraden

U vindt hier diverse gouden assieraden in de vorm van ashangers. Een ashanger is een gedenksieraad dat een fijne steun kan bieden na het verlies van een geliefde. U kunt een assieraad zoals een ashanger, vullen met een beetje as of een haarlokje.
De gouden assieraden zijn van de hoge kwaliteit en verkrijgbaar met verschillende typen kettinkjes. Laat u verrassen door de fijne steun van gedenksieraden. U vind bij ons ook RVS assieraden en zilveren assieraden.

Eigenschappen van gouden ashangers

Dankzij de keuze voor goud bij een ashanger, heeft u de fijne zekerheid op blijvend mooi materiaal. Daarnaast zorgt goud voor een stijlvol en luxe uiterlijk van het sieraad. U vindt hier meer informatie over goud als materiaal voor assieraden.

In zuivere vorm is goud te zacht om het te gebruiken voor sieraden. Om het goud harder en sterker te maken worden er enige andere metalen aan toe gevoegd. Hierdoor ontstaat de benaming “karaat”. Dit geeft de verhouding van van de hoeveelheid goud en overige metalen in het sieraad. Zo bevat bijvoorbeeld een 18 karaats sieraad een hoger percentage goud, dan een 14 karaats sieraad.

Naast het “standaard” goud, kan er ook worden gekozen voor ashangers van witgoud. Dit type materiaal is ook gewoon goud, alleen zijn er enkele metalen aan toegevoegd waardoor de witte kleur ontstaat.

Webwinkel Keurmerk

ketting-bestellen

Kunnen wij u helpen?

Neem voor persoonlijk advies of vragen over onze assieraden gerust contact met ons op.

Of bekijk de Veelgestelde vragen

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden