rvs assieraden ashangers

RVS assieraden

U vindt hier diverse RVS assieraden zoals ashangers en asringen. Ashangers kunnen een fijne tastbare herinnering aan uw naasten vormen. Een assieraad is niet direct herkenbaar als een sieraad dat as bevat. De assieraden van edelstaal / RVS bieden u een goede kwaliteit maar ook voor een aantrekkelijke prijs. Laat u verassen door de mogelijkheden van de RVS assieraden. U vindt bij ons ook zilveren assieraden en gouden assieraden.

Assieraden van RVS

De bovenstaande ashangers zijn gemaakt van RVS. Deze afkorting staat voor Roest Vrij Staal. Dit type metaal is bestand tegen vocht en heeft een lagere prijs dan materialen zoals zilver of goud. Desondanks is het bestand tegen vlekken, roest en niet snel verkleurd. RVS assieraden hebben weinig onderhoud nodig.

Alleen het ashangertje af en toe oppoetsen, kan er voor zorgen dat de glans weer wat extra mooi zichtbaar wordt. Het oppoetsen kan worden gedaan met een doekje en een poetsmiddel zoals poetsolie. Let er hierbij wel op dat het hangeroogje vaak een kwetsbaar onderdeel is van het ashangertje.

 

Adviezen bij het kopen van RVS assieraden

Een assieraad heeft een extra bijzondere betekenis dankzij de inhoud. Een fijne herinnering aan de geliefde overleden dierbare. Er wordt geadviseerd om te kiezen voor een sieraad dat vele jaren bij u zal passen. Door alvast rekening te houden met een veranderende smaak door het ouder worden, kan voorkomen worden dat het ashangertje op den duur minder bij u begint te passen. Hierbij kan worden gedacht aan de vorm maar ook aan het materiaal. RVS en zilver is wat moderner en goud is weer wat meer authentiek en warm.

Daarnaast is het bewust nadenken over de afmeting van het assieraad van belang. Een te grote ashanger kan soms als niet prettig worden ervaren. Een te kleine ashanger kan bijvoorbeeld te weinig opvallen door kleding. Bij elke ashanger staan de afmetingen vermeld. Geadviseerd wordt om voor u zelf een inschatting te maken of het formaat geschikt voor u is.

 

 

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden