Naamkettingen te koop van RVS, zilver en goud

U vindt hier diverse soorten naamkettingen. Daarbij kunt u kiezen tussen de materialen edelstaal (RVS), zilver en goud. Per naamketting kunt u nog kiezen uit verschillende lettertypen. Klik op de mooie kettingen voor meer informatie.

Informatie over naamkettingen

Naamkettingen kunnen een mooie symbolische verwijzing vormen. Bijvoorbeeld naar u zelf, een geliefde, een dierbare die ver weg woont of een overleden dierbare. Naamkettingen bieden u allerlei mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de eerste letter van de naam of voor de gehele naam. Daarnaast kunt u kiezen uit materialen zoals edelstaal (RVS) en zilver in verschillende kleur-uitvoeringen.

 

Hoe kan ik een naamketting laten maken?

Op deze pagina vindt u de verschillende uitvoeringen. Op de productpagina’s kunt u de gewenste kettinglengte selecteren. Vervolgens kunt u de naamketting in uw winkelmandje plaatsen. Op de bestelpagina kunt u het bezorgadres invullen en in het opmerkingenveld de gewenste naam of letter. 
De eerste letter van de naam zal standaard met een hoofdletter worden gemaakt. Op aanvraag kan de eerste letter ook gerust als een gewone letter.

 

Kan er ook een andere ketting aan de naamhanger?

Bij de namenkettingen wordt standaard een ketting meegeleverd. Bij sommige zijn de ketting en de naamhanger twee losse gedeelten. U kunt in dat geval ook een andere ketting gaan gebruiken. Of bijvoorbeeld afwisselen afhankelijk van uw outfit. 
Sommige naamhangers zijn echter één geheel met de ketting. In dat geval kunt u door een juwelier een andere ketting laten monteren. Ook kunt u bij een juwelier een gravering laten aanbrengen achter op de naamhanger.

 

Keuze uit verschillende handschriften / lettertypen

Bij sommige naamhangers kunt u kiezen uit verschillende handschriften. Hierdoor kunt u het hangertje extra persoonlijk maken. In elke productbeschrijving staat of er wel of niet meerdere lettertypen mogelijk zijn. Indien de mogelijkheid er is, kunt u het nummer dat voor het lettertype staat, invullen in het opmerkingenveld op de bestelpagina. Ook kunt u in het opmerkingenveld de gewenste naam invullen.

Hoeveel letters kunnen er maximaal verwerkt worden? Dat is een veel gestelde vraag over naamkettingen. Bij de meeste lettertypen is 20 letters het maximum aantal. Bij een hoger aantal letters zal het hangertje te breed worden waardoor het niet mooi zal hangen. Wilt u toch iets vermelden met meer letters? Dan zou u eventueel kunnen kiezen voor een gravering op de achterzijde van het hangertje via een juwelier. 

 

Waarom kan een naamketting niet worden geretourneerd?

De naamketting is een gepersonaliseerd product. De hanger krijgt namelijk de naam die u heeft doorgegeven. Hierdoor zou het bij retournering, niet meer te verkopen zijn. Zodoende zijn naamkettingen niet terug te sturen. Ontvangt u de hanger beschadigd? Dan kan de beschadiging uiteraard wel verholpen worden. We willen u graag voorzien van de kwaliteit die u mag verwachten.

 

Hoe kan ik mijn naamketting schoon maken?

Het materiaal kan op den duur wat vies worden of zelfs verkleuren. Ook bij hoogwaardige materialen zoals zilver en goud. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, is het van belang het sieraad geregeld even schoon te maken. Hierdoor zal er minder snel een aanslag op het materiaal ontstaan.
De naamketting kunt u voorzichtig schoonmaken met een schoonmaakdoekje. Ook kunt u het sieraad enkele minuten laten weken in een bakje met lauw water en een milde zeep. Indien het zilver is verkleurd, kunt u een schoonmaakmiddel voor sieraden gebruiken. 

Contact met stoffen zoals schoonmaakmiddelen, haarspray, parfum, shampoo, body-lotion en zwem-chloor wordt afgeraden. Dergelijke stoffen kunnen het materiaal namelijk aantasten.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Kunnen wij u helpen?

Neem voor persoonlijk advies of vragen over onze assieraden gerust contact met ons op.

Of bekijk de Veelgestelde vragen