assieraad; voor al uw gedenksieraden

Mini urnen

U vindt hier diverse mini urnen. Deze mini urnen danken hun aan aan het kleine formaat. Kleine urnen, maar een grote steun. Steeds vaker kiezen mensen een beetje as, grond van het graf of een ander aandenken van een geliefde of huisdier te bewaren in een mini urn. Klik op de mini urnen voor meer informatie.

 

Wanneer is een mini urn geschikt?

U kunt kiezen voor een mini urn wanneer u een klein gedeelte van de as, wilt bewaren als aandenken en steun. Vaak wordt de overige hoeveelheid verstrooid of in een andere urn geplaatst voor een ander familielid.
Een mini urn heeft ook als voordeel dat het door het kleinere formaat, minder prominent in uw huis aanwezig zal zijn. Hierdoor kan het overlijden wat subtieler aanwezig zijn in de ruimte waar de urn is geplaatst. Ten slotte kan ook de lagere prijs een voordeel zijn.

Bepaalde urnen zijn ook geschikt als kinder urn voor de gehele hoeveelheid as. Dit is echter afhankelijk van de leeftijd dat het kind heeft bereikt en de inhoud van de urn. Meer informatie over de benodigde inhoudsmaten van urnen vindt u via de volgende pagina: maten van urnen.

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden