Mini urnen te koop

U vindt hier diverse mini urnen. Deze mini urnen danken hun aan aan het kleine formaat. Kleine urnen, maar een grote steun. Steeds vaker kiezen mensen een beetje as, grond van het graf of een ander aandenken van een geliefde of huisdier te bewaren in een mini urn. Klik op de mini urnen voor meer informatie.

 

Wanneer is een mini urn geschikt?

U kunt kiezen voor een mini urn wanneer u een klein gedeelte van de as, wilt bewaren als aandenken en steun. Vaak wordt de overige hoeveelheid verstrooid of in een andere urn geplaatst voor een ander familielid.
Een mini urn heeft ook als voordeel dat het door het kleinere formaat, minder prominent in uw huis aanwezig zal zijn. Hierdoor kan het overlijden wat subtieler aanwezig zijn in de ruimte waar de urn is geplaatst. Ten slotte kan ook de lagere prijs een voordeel zijn.

Bepaalde urnen zijn ook geschikt als kinder urn voor de gehele hoeveelheid as. Dit is echter afhankelijk van de leeftijd dat het kind heeft bereikt en de inhoud van de urn. Meer informatie over de benodigde inhoudsmaten van urnen vindt u via de volgende pagina: maten van urnen.

 

Welke soorten mini urnen zijn er te koop?

Dit type urn heeft een kleiner formaat en inhoud dan “gewone” urnen. Hierdoor kan er op het gebied van de vormgeving meer worden gericht op details. waar we zien dat grotere urnen vaak de bekende vaasvorm hebben, kan is een mini urn in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar.
Zo kunt u kiezen voor een kleine urn zoals:

• Beeldje
• Hartje
• Mini urn met waxinelichthouder
• Mini urn met fotolijstje
• Mini urnen voor buiten

Veel kleine urnen zijn gevormd als beeldje. Groot voordeel hier van is dat dankzij de vorm, de urn ook een persoonlijke boodschap kan hebben. Hierdoor kunt u extra gevoel hebben met de urn. Daarnaast kan een beeldje een prachtige toevoeging zijn in uw interieur.

Maar ook de mogelijkheid om een kaarsje te kunnen branden bij de urn, kan fijn zijn. Of een extra persoonlijke toevoeging creëren dankzij een foto die in de urn kan worden geplaatst.
Ten slotte is het kleine formaat van mini urnen een voordeel. Dankzij de compactheid is er eerder een geschikte plek in huis te vinden. Ook kan het gedenken hierdoor net even wat subtieler en minder prominent plaats vinden.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden