Kinder urnen te koop

U vindt hier diverse soorten kinder urnen. Dankzij een kinderurn kan de verwerking van het verlies, weer iets makkelijk worden. De urn zorgt namelijk dat u een fysieke herinnering blijft houden. Klik op de verschillende kinder urnen voor meer informatie.

 

 

Mogelijkheden van kinder urnen

Het verlies van een kind is een zeer heftige gebeurtenis. Na de eerste periode van verdriet, kan worden nagedacht over een manier van herinnering. Een persoonlijke herinnering geheel naar uw wensen. U kunt hierbij onder andere kiezen om de as te bewaren in een kinder urn. Hierdoor heeft u een tastbare herinnering en houdt een kindje een plekje.

U kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de as te bewaren in een kinderun. Het overige deel zou u bijvoorbeeld kunnen (laten) uitstrooien.
Elke urn heeft een andere inhoudsmaat. Daarom adviseren we om voor de aanschaf te kijken te kijken welke inhoudsmaat nodig is.

Kinder urnen zijn kleine urnen met een kinderlijk uiterlijk. U kunt er ook kiezen voor kleine urnen met een meer neutrale uitstraling. Klik hier voor op de volgende link: mini urnen.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden