Houten urnen te koop

U vindt hier diverse soorten houten urnen. Hout als materiaal zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling. Ondanks het natuurproduct, kunnen de houten urnen zeer duurzaam zijn. Bijvoorbeeld door een speciale behandeling. Klik op de houten urnen voor meer informatie.

De uitstraling van houten urnen

Het materiaal hout straalt een rustige, sterke en natuurlijke symboliek uit. Ook wordt hout al jaren verbonden met het einde, maar ook juist met een nieuw begin. Hierdoor kan de keuze voor hout bij een urn, een mooie betekenis voor u hebben.

Daarnaast is hout een prettig materiaal om in huis te plaatsen dankzij de warme uitstraling. Voor een modern uiterlijk kan gekozen voor een modern vorm of voor de combinatie van verschillende kleuren hout. Ook kunt u kiezen voor de combinatie van hout met een ander materiaal. Bijvoorbeeld in de vorm van een zilveren bandje dat in de urn verwerkt zit.

 

Zijn houten urnen geschikt voor buiten?

De meeste houten urnen zijn bestemd voor binnengebruik. Buiten zal het materiaal namelijk kunnen gaan verweren of gaan scheuren. Omdat hout een natuurlijke materiaal is, zal het onder invloed van vocht en zon kunnen gaan werken. Hierdoor kunnen scheurtjes gaan ontstaan.
Wilt u toch graag een houten urn voor buiten? Dan kunt u kiezen voor een urn dat speciaal is geïmpregneerd waardoor het bestand is tegen vocht. Wel wordt geadviseerd om direct zonlicht zoveel mogelijk te voorkomen. Dit om verkleuring tegen te gaan.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden