asringen ashangers gedenksieraden

Asringen

U vind hier diverse typen asringen. Naast asringen heeft u ook de keuze uit assieraden zoals ashangers. Neem eens rustig een kijkje voor de verschillende mogelijkheden van asringen.
Heeft u een vraag over de asringen? Neem dan gerust even contact op.

Wat zijn asringen?

Asringen zijn gewone ringen, echter kan er een kleine symbolische hoeveelheid as aan worden toegevoegd. Hierdoor kan de ring een fijne steun bieden. Dankzij het as kan een overleden dierbare namelijk “dichtbij blijven”. Asringen worden ook wel gedenkringen genoemd.
Er is slechts ruimte voor een kleine hoeveelheid as. Dit heeft puur een symbolische waarde. De as kan of door de gebruiker of door een goudsmid aan de ring worden toegevoegd. Dit verschilt per ring en zal vermeld staan in elke productbeschrijving.

Net als gewone ringen, zijn er gedenkringen voor zowel dames als heren. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse ontwerpen en materialen.

Naast de gedenkringen kunt u ook kiezen voor assieraden zoals ashangers en urnen.

 

Waar op letten bij het kopen van asringen?

Wanneer u een asring wilt kopen is het van belang dat u let op bepaalde zaken. U vindt hier een handig overzicht:

• Het kiezen van de juiste maat
• Open of gesloten askamer
• Materiaal van de ring
• Kwaliteit van de ring

Uiteraard is de juiste ringmaat van belang. De ring zal hierdoor beter zitten e minder snel kunnen worden verloren. De juiste maat is op verschillende manieren te herleiden. Deze opties staan in elke productbeschrijving vermeld. Hierdoor kunt u eenvoudig de juiste maat bepalen.

Er zijn gedenkringen met een open of gesloten askamer. Bij een open askamer al het as zichtbaar zijn. Dit kan alleen aan de binnenzijde van ring zijn, maar ook aan de buitenzijde. Dit zal verschillen per ontwerp.

De kwaliteit van de ring is ook belang. De kwaliteit is met name te bepalen door het type materiaal en vaak ook door de prijs van de ring. Is een ring bijvoorbeeld gemaakt van 925 Sterling zilver. Dan heeft u de fijne zekerheid op hoogwaardig materiaal. 925 Sterling zilver is namelijk een type zilver dat een hoog percentage zilver bevat. Het is alleen voorzien van enkele lange concentraties andere metalen om het materiaal te kunnen bewerken tot een ring.

Tot slot is het gevoel bij een gedenkring van belang. Dring moet bij u passen en zo een fijne steun gaan bieden.

 

Veilig betalen met

betaalmogelijkheden